Menu

Krauter Aromatherapie

Aromaterápia

Aromaterápia-Krauter Aromatherapie

 

Az Aromaterápia, az új katalógusban megjelent  Krauter Aromatherapie Érted, a Te otthonodba!

Az élettel való törődés Aromaterápia segítségével – egyedi Life Care Koncepció

 

Az Aromaterápia egy praktikus terápiája a természetes illóolajok használatának, melyeket virágokból, szárakból, levelekből, gyökerekből vagy más növényi részekből nyertek, a pszichikai és fizikai jólét növelése érdekében.

Napjainkban a STRESSZ az egyik alapvető tényező, mely hozzájárul a betegségek kialakulásához, és rossz hatással van a fizikai és pszichikai állapotunkra. A belső vagy mentális stressz befolyásolja a fizikai testet, de ugyanakkor kellemetlen állapotokat okoz, krónikus fáradtságot, betegségeket vagy egyéb problémát. A külső stresszt a hallott, a látott, az elménkbe bekerült toxikus információk sokasága okozza, mely a testünkre is hatással van.

A Life Care felajánlja a mindennap használt termékek helyettesítését BIO termékekkel, és biztosítja a jó közérzetet az aromaterápiával.

Kräuter® AromaTherapie Csomagok segítenek neked, hogy létrehozd a saját relaxációs területedet, az oázisodat akár a te otthonodban. A Kräuter® aromaterápia termékek segítségével örvendhetsz a tiszta természet szervezetedre gyakorolt különleges hatásainak, amelyeket előállíthatod és aromatizálhatos a szükségleteidtől és ízlésedtől függően.

 1. Kräuter® Aroma Párologtató Készülékek- Ezek a készülékek kifejezetten a szobák illatosítására vannak kifejlesztve.

Használati utasítás:  A folyadéknak tervezett részre 50 vagy 100 ml vizet töltünk 2-4 csepp természetes esszenciális olajjal (szükséglettől és ízléstől függően). A készüléket a szobában kell elhelyezni, ahol ahogy be lett állítva, kellemes illatot áraszt, ami nyugtatja és stimulálja az érzékeket. Az aromaterápia készülékek több lehetőséggel vannak ellátva:

 • Világító led különböző színekben. Egy félig sötét környezetben aktiválhatod a világító ledet, így a gépezet egy különleges hatást kelt a helységben, amelyikben el van helyezve.
 • Hossz beállítása: A „MIST” gombot használva beállíthatod a készülék működési idejét,  30 perc és 6 óra között.
 • USB Kábel (csak a fehér párologtató készülékkel). Több féle képpen lehet használni, az USB kábel segítségével a készüléket össze lehet kötni más árramforrással a konektoron kívűl, mint például a számítógép, laptop, vagy akár az autó USB portja.
 • Szoba nedvesítő (csak a fekete párologtató készülékkel). A fekete kerámia aroma párologtató készüléknek egyidőben szobanedvesítő hatása is van, ami még egy PLUSZ az EGÉSZSÉGÉRT a házadban.
 1. Esszenciális Kräuter® illóolajok –Elővan készítve 5 esszenciális olaj, amelyet hidegben való préselés és szűrés nyomán nyerték 100% természetes növényekből: BIO Levendula, BIO Citrom, Eukaliptusz, Gardénia vagy Erdei fenyő. Ezeknek terapeutikus jellegű előnyeik vannak a test és az idegrendszer ápolásását illetően.

Az esszenciális illóolajok

Hatásai: belélegezve, jó hatással lesznek a szervezetre, az adott növény jellegzetességeitől függően.

 • BIO Levendula– Nyugtató
 • BIO Citrom – Energizáló
 • Eukaliptusz – Hűlés elleni
 • Gardénia – Lazító
 • Erdei fenyő – Üdítő
 1. Kräuter® hidratáló mandulaolajos masszázsolaj
 • A mandula olaj 100% tiszta, speciálisan illat nélkül van előállítva, így lehet hozzáadni a kedvenc illóolajat az 5 Kräuter® illóolaj közül.

A “gyógyászati” masszázs így kiegészíti az Aromaterápia kezelést, ellazítva az izomzatot és levezetve a feszültséget a testről, a feszült területek masszírozása által.

Mindeközben a mandula olaj egy különleges kezelés a száraz bőr számára, csillapítja a kiütések, irritáció, vagy égés okozta viszkető érzést. Erőteljesen táplálja a bőrt, puhává és simává téve azt.

Aromaterápia

Kräuter® Illóolajok

 Lelkiállapottól és  a szervezet szükségleteitől függően kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb illóolajat.

Használati mód:

Tölts 2-4 cseppet a Kräuter® illóolajból az aroma párologtató készülékbe, és kombináld a mandulaolajas masszázsolajat a szükségleteidnek megfelelő illóolajjal egy feledhetetlen masszázsért.

Örvendj egy aromaterápia kényeztetésnek akár nálad otthon!

Lavandula Officinalis (BIO Levendula)

Hatás: Nyugtató

Jellemzők: Nyugtató, antidepresszáns, görcsoldó, relaxáló. Jó hatása van alvás problémák, izomfeszültség, stressz, túlterhelség, ingerlékenység vagy keringési problémák esetében.

Bőr típus: Bármilyen típusú bőr esetén használható, főként a száraz és napsütötte bőrre van regeneráló hatása. Hatásos repedezedt bőr, bőrgyulladás, ekcéma esetén.

Citrus limoniu (BIO Citrom)

Hatás: Energizáló.

Jellemzők: Tisztító, tonik, antioxidáns, tápláló, antibakteriális. Ajánlott légzési rendellenességek, fázások, krónikus fáradtság, reuma, torokgyulladás, magas vérnyomás és émelygés érzete esetén.

Bőr típus: Bármilyen típusú bőr esetén használható, nyugtató hatással van a nap égette bőrre. Felfrissíti a fáradt bőrt, hatásos lévén rovarcsípés, ekcéma és reuma esetén.

Eucalyptus globulus (Eukaliptusz)

Hatás: Hűlés elleni.

Jellemzők: Hűlés, vírus és láz elleni, lágyító hatású, emésztő, reuma elleni. Ajánlott légzési rendellenességek, orrüreg-gyulladás, megfázás, asztma, begyulladt torok, krónikus fáradtság, migrén vagy gyengeség esetén.

Bőr típus: Bármilyen típusú bőr esetén használható, nyugtató és regeneráló hatással van a nap égette bőrre. Felfrissíti a fáradt bőrt, hatásos lévén fejfájásra, stresszes és feszült bőrre vagy izomzatra, vagy reuma esetén.

Gardenia jasminoides (Gardenia)

Hatás: Relaxáló.

Jellemzők: Összehúzó, vérnyomáscsökkentő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális. Ajánlott sárgaság, szorongás, alvási zavarok vagy menopauza okozta problémák esetén.

Bőr típus: Bármilyen típusú bőr esetén használható, és nyugtató hatása van az idegrendszerre.

Pinus sylvestris (Ezüstfenyő)

Hatás: Üdítő.

Jellemzők: Fertőtlenítő, gyulladás csökkentő és hűlés elleni hatása van. Ajánlott a légzőszervek akut fertőzése esetén, megfázáskor, bedugult orr, asztma, köhögés, éhség hiány, reuma, köszvény, és szorongás esetén.

Bőr típus: Bármilyen típusú bőr esetén használható, nyugtató hatással lévén az idegrendszerre, és a bőr kisebb égési sérüléseire. Ajánlott fáradtság, stress, fejfájás vagy reuma esetén.

 

Aromaterápia és a termékek:

Aromaterápia

Kräuter® AromaTherapie csomag (fekete, kerámia készülékkel).

Kód: 4615

 

Aromaterápia

Kräuter® AromaTherapie csomag (fehér készülékkel).

Kód: 4613

 

Aromaterápia

Illóolajok Aromaterápia használatára:

Kräuter® ellazító gardénia illóolaj, Kód: 4608.

Kräuter® nyugtató levendulás illóolaj, Kód: 4605.

Kräuter® hűsítő eukaliptuszos illóolaj, Kód: 4607.

Kräuter® frissítő erdeifenyős illóolaj, Kód: 4609.

Kräuter® energizáló citromos illóolaj, Kód: 4606.

 

Aromaterápia

Masszázsolaj-Kräuter® hidratáló mandulaolajos masszázsolaj.

Kód: 4610

 

Alkosd meg a saját kényelmedet a Life Care Aromaterápia segítségével!

Lásd az árakat!

Képek forrása:www.life-care.com