Menu

Termékleírások

Life Care BIO Termékek – Life Impulse

A Life Impulse a te „titkod”, a segítő programok tömege, megannyi megoldással amelyre te és családod támaszkodni tudtok…egy plusz egészség érdekében!

Miért választanád a piacon található rengeteg táplálékkiegeszitő közül a Life Impulse termékeket?

Csak a Life Impulse-nál találsz sok BIO, vagy BIO összetevőket tartalmazó táplálék-kiegészítőket melyek neves nemzetközi szervezetek által lettek igazolva (az európai új BIO vagy az USA-beli USDA tanúsítvány). A BIO ellenörzött származást jelent, biztonságot jelent, az emberi szervezet „természetes” elfogadásást jelenti, maximális hatásokkal és előnyökkel.

Láthattad őket a Prima TV és az Euforia TV adásaiban. Ők voltak a „sztárok” a tavaszi adásokban. És a „sztárok” most a rendelkezésedre állnak, és segítenek egészségesebben élni!

Life Care BIO Termékek – Krauter

Úgy érzi, hogy a „mesterséges” termékek által megszálott világba él?

A Krauter márka folyamatosan azonosítja azoknak a vágyait és szükségleteit, akik szeretnék minél természetesebb és megbízhatóbb megoldásokat találni egy olyan világban, amit elárasztott a „mesterséges”.

A természet ereje és egyszerűsége által nyújtott „varázst” használva, a Krauter EGYEDI, BIO alapanyagokbál összeállított terápiás és testápolási termékek széles skáláját kínálja, amelyeket eredeti Life Care receptek alapján készítettek, a német hagyomány szerinti növény-ötvözésekből merítve.

  • Krauter REMEDIUM: EGYEDI terapeutikus termékek
  • KRAUTER KOSMETIKUM: kozmetikai termékek
  • KRAUTER HERBARIUM: KÜLÖNLEGES gyógyhatású élelmiszerek

Life Care BIO Termékek – Biotissima

A piacon található legtöbb kozmetikumok szintetikus anyagokat és adalékokat tartalmaznak. A szintetikus termékek szerkezetét és összetételét, ellentétben a biotermékekkel, nem ismeri fel az emberi szervezet, így tulajdonképpen eltárolja őket a különböző testrészekbe.

Eljött az ideje, hogy megtegye a lépést egy változás felé az általában használt kozmetikai termékek terén. Íme néhány fő ok, amiért szükség van erre a cserére

  • a hagyományos kozmetikumok többsége (mintegy 80%-a) szintetikus anyagokat és adalékokat tartalmaz
  •   a szintetikus termékeket, nem ismeri fel az emberi szervezet, így csupán eltárolja őket a különböző testrészekbe, minek következtében súlyos mellékhatások jelentkezhetnek

A természetben sok, növényből szőrmazó anyag létezik, melyek helyettesíthetik a szintetikus összetevőket. Ezek jelentik a BIO kozmetikumok összetevőit!

Life Care Termékek – Meal Balance

Egészségesen táplálkozik, szépen él!

Életünk minőségét a magunk és családunk táplálkozási szokásai határozzák meg, sokunk szeretne ezeken javítani, de eléggé nehéz kiválasztani a valóban megbízható megoldást!

A MEAL BALANCE Life Care márka megjelenése természetes igényt elégített ki, amely egy valóban EGÉSZSÉGES, KIEGYENSÚLYOZOTT, de ugyanakkor JÓÍZŰ táplálkozást biztosít, amely egyenesen az Ön otthonába érkezik, azért, hogy Ön és családja szép életnek örülhessen.

A kiegyensúlyozott táplálkozás nem azt jelenti, hogy az ételnek ízetlennek kell lenie. Valamennyi MEAL BALANCE terméket a legújabb technológia szerint gyártották, BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a szervezet  “természetes” módon képes ezeket elfogadni, ugyanakkor valódi csemegék is, néhány közüllük, mint pl. a búzalisztből készült BIO keksz, nagyszüleink által készített finomságokra emlékeztetnek.

MEAL BALANCE egyedi termékekkel kényezteti, amelyekben megtalálja mindazt a természetességet és egészséget, amelyre mindannyiunknak szüksége van!