Menu

Life Impulse® Bio Mix Graviola

10,990.00 Ft

Leírás

Egyedi recept, lassítja a sejtek öregedését, gazdag C vitaminban, Omega 3, 6, 9, Magnéziumban, káliumban és más vitaminban. Seabuckthorneból kivont Omega 7-et tartalmaz, erős antioxidáns, gyümölcsökben ritkán fellelhető. Erősiti az immunrendszert és megelőzi a megfázást.

A graviola gyümölcse (soursop – savanyú anóna) a különböző bakteriális és gombás fertőzéseket gyógyító hatásáról ismert, megerősíti az immunrendszert és segít a megfázások megelőzésében. Latin-Amerikában a cukorbetegség és a májbetegségek orvoslására is használják. Számos tanulmány kimutatta, hogy a graviola gyümölcsének legfontosabb összetevője, az Annonaceous Acetogenins bizonyos rákos sejtek membránját gátolja, köztük a prosztatarák sejtjeit (a US National Library of Medicine – National Institute oh Health alapján).

Másik összetevője, a homoktövis rendkívüli antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Immunstimuláns, segít a szervezetnek harcolni a megfázás, légúti vírusos betegségek, a gyomorfekély és sok más betegség ellen. Ezenkívűl a homoktövisnek bőrpuhító, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő hatása van és vitaminnal látja el szervezetünket.

A harmadik, az alma, gazdag flavonoidokban, antioxidáns hatása van, segít megerősíteni az immunrendszert, és segíti az emésztést. Annak ellenére, hogy az alma cukrot tartalmaz, csak harmad annyi kalóriát tartalmaz mint az édességek.

100% mix természetes bio graviola szörp, alma és sea buckthorn. BIO, KOSHER, VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS termék.

 

További információk

Kód

7010

Méret

500 ML